+316 16179300 info@presentmoment.nl

Reviews

Bedankt voor het delen en lezen van ervaringen met lessen door Present Moment.

11 Reacties

 1. Angeli van den Heuvel

  Bij jou krijg je op een eerlijke rustige manier yogalessen, niets moet alles mag, als het niet lukt geen probleem, mooie en relaxte achtergrond muziek. Jammer dat jij niet in mijn buurt deze yoga lessen geeft, was voor mij niet prettig om met de auto te komen, omdat je helemaal zen terug komt. Dat is wat yoga bij jou met me deed.

  Veel succes verder, veel liefs Angeli

  Antwoord
 2. Karin van Zijl

  Integrale Yoga bij Present Moment is een heerlijk rustige meditatieyoga. Een cadeau voor jezelf. Voor lichaam, maar ook zeker voor je geest.

  Antwoord
 3. Koen

  Professionele Integrale Yoga door een leuke docent!
  Rustige lessen binnen een ontspannen en vertrouwde sfeer op een leuke locatie met goede begeleiding en discussie door de docent.
  Ten opzichte van mijn verwachtingen vind ik dat Present Moment zich onderscheidt doordat er een flinke dosis mindfulness bij komt kijken. Dat heeft mij geleerd om eerst in de geest te kijken, voordat het lichaam kan volgen. Tevens kan de geest dan weerbaarder worden voor stress en negativiteit, al vind ik die mindset moeilijk vol te houden als je een dag geen yoga doet.
  Yoga heeft me geleerd mijn lichaam aan te voelen en te ervaren dat het vaak minuten van rust en ontspanning nodig heeft om in een bepaalde houding echt los te raken. De zachtheid in de geest en de bewustwording van de ademhaling zijn daarbij focus punten om de benodigde ontspanning ook echt te bereiken.
  Een aandachtspuntje: het zou wat mij betreft wel wat gezelliger kunnen, bijv. door met wie wil af en toe na afloop een kopje thee te doen beneden. Nu kent niemand elkaar en dat is soms ook wel weer raar omdat je wel met vreemdelingen tot de diepste ontspanning komt. Uiteraard zullen er ook mensen zijn die daar minder behoefte aan hebben (ik ben ook wel een gezelligheidsdier 🙂

  Antwoord
 4. Kim Vermeulen

  Fijne lessen waarbij je de tijd neemt om tot jezelf te komen en jezelf beter te leren kennen.
  Ciske begeleidt je op een prettige manier door de les en geeft toelichting bij de oefeningen zodat je deze nog beter kunt uitvoeren en beleven.
  De les die ik elke keer weer mee naar huis neem is; observeer maar oordeel niet.

  Antwoord
 5. Rob Kokkelkorn

  Ik ervaar de lessen bij Present Moment als een moment voor mezelf. Tijd voor jezelf en proberen de wilde dringende gedachten van wat je nog allemaal moet doen los te laten, dat op een van de matjes te laten en zelf in het midden te gaan zitten. Je houdt al meditatief bewegend je lijf en geest soepel.

  Antwoord
 6. Ron

  De lessen van Present Moment ervaar ik als gebalanceerd en uitdagend.

  Onderdelen die steeds terugkeren zijn inspanning (yoga houdingen), ontspanning (ademhaling en meditatie) en een spirituele boodschap. Binnen deze terugkerende onderdelen worden er ook nieuwe kennis en vaardigheden meegegeven en beoefend waarbij een ieder wordt uitgedaagd de eigen grenzen op te zoeken.
  Wat ik uit de lessen haal is ontspanning, kracht, energie en wijsheid.

  Voelt heel fijn, goed, toegankelijk en gezond!

  Een dankbare groet,

  Ron

  Antwoord
 7. Maartje

  Ciske is zo’n lief en mooi mens!
  De lessen zijn zo fijn!
  Wanneer je iets niet kan om wat voor reden dan ook is er ruimte om niet mee te doen, of ze geeft je een oefening die je wel kan.
  Er is ruimte en respect voor iedereen.
  Fijn ook de uitleg bij de oefeningen, wat het voor je lichaam doet.
  De yoga lessen zijn echt een heerlijk moment voor mezelf.

  Antwoord
 8. Bea

  Ik vind dat Ciske haar les in een hele prettige, rustige en ongedwongen sfeer geeft, zonder oordeel. Ze laat je goed luisteren en voelen naar jouw eigen lichaam.
  Nee, ik heb niet altijd zin, en sommige houdingen vind ik ook best pittig, maar na iedere les, ben ik zoveel meer ontspannen dan voor de les. En dan ben ik zo blij dat ik ben gegaan.
  Helaas, ga ik verhuizen. Ik ga Ciske en haar yogalessen erg missen.

  Antwoord
 9. Mirte Roozen

  Lieve Ciske,
  Jouw yoga-lessen is iets waar ik wekelijks naar uitkijk en wat inmiddels in mijn leven zit verweven! Je weet het laagdrempelig te houden en jouw stem is fijn om naar te luisteren. Je denkt graag met je cursisten mee en ook in de huidige situatie heb jij ervoor gezorgd dat we de lessen niet hebben hoeven missen! Een ding is zeker, ik ga nooit meer stoppen met yoga, dankzij de eerste kennismaking met yoga gegeven door jou!

  Antwoord
 10. Ans

  Eindelijk het soort yogales en docent gevonden waar ik me echt goed bij voel.
  Op een mindfull manier, met veel aandacht om het heel rustig maar diep te voelen. Met haar prettige duidelijke stem en open communicatie helpt ze je om dicht bij jouw eigen mogelijkheden te blijven, niets te forceren.
  Knap hoe zij in coronatijd online toch een sfeer van nabijheid en verbondenheid weet te creëren; een verademing!

  Antwoord
 11. Laura

  Elke les voelt als een kadootje… Ik kijk steeds weer uit naar de dinsdagavond, het moment waarin ik na een drukke werkdag inlog en tegelijkertijd het gevoel heb offline te zijn. Het creëert ritme, waarbij ik het ritme van alles wat ‘moet’ juist los kan laten. Steeds vaker pak ik op verschillende momenten een herhalingsles op, waarbij Ciske mijn woonkamer ‘binnentreed’ en ik niks meer hoef, alleen maar te volgen. Ervaren en voelen, steeds verder en dieper. Contact maken met wat er leeft in mij. Van weerstand naar leerstand, waardoor er ruimte ontstaat en helderheid. 🙏🏼

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *