+316 16179300 info@presentmoment.nl

Yoga Nidra en Meditatie

Iedere eerste zondag van de maand is er een Yoga Nidra les of een meditatie les (om en om). De les duurt een uur en begint om 19.30 uur in lokaal 4.1 van Babel (voorheen Muzerije) Locatie Hinthamerstraat. De Yoga Nidra en meditatie lessen zijn los van je abonnement te volgen, maar ook prima los te boeken als je geen abonnement hebt bij Present Moment. Je kunt je per maand aanmelden en de kosten per les zijn 15 euro p.p.

Yoga Nidra:

Yoga Nidra wordt ook wel Yoga van de slaap genoemd. Het lichaam ligt stil en slaapt als het ware, terwijl het bewustzijn wakker blijft. Door te “werken” met een Sankalpa (innerlijk voornemen) en een begeleiding naar diepere rust, heeft Yoga Nidra een werking tot in de diepere lagen van je wezen. Iets wat goed aansluit bij Integrale Yoga. Het kan leiden tot veranderingen in gedrag en karakter, kan helpen bij slaapproblemen en een ontspannend effect hebben ook voor hen die veel stress ervaren. Ben je benieuwd? Meld je gerust aan.

Meditatie:

Tijdens de meditatiebijeenkomsten zullen we ons richten op het bewust worden en stil maken van het denkvermogen. Je stelt jezelf open voor de verbinding met je ware zelf en laat de stilte spreken in haar pure vorm.

De docent zal je meenemen in geleide meditaties en soms zal er geheel in stilte gemediteerd worden.

 

 

If you have time to breathe, you have time to meditate.

Ajahn Chah

Schrijf je in

Voor meer informatie over onze activiteiten.